Chytré bydlení pro domácnosti

Automatizace domácnosti jako dostupný komfort

Představte si, že přijdete unaveni domů a stiskem jednoho tlačítka se stáhnou rolety, rozsvítí ztlumená světla a rozezní Vaše oblíbená hudba. Než si odpočinete u domácího kina, dáte pokyn, aby se nahřála vířivka a sauna.

Nic z toho není sci-fi dalšího tisíciletí, ale dostupný komfort současnosti. Seznamte se s chytrou domácností Control4.

Domácí automatizace

Chytrý dům se stará o klasickou rutinu za vás, dáváte jen příkazy a systém vše obstará. Z aplikace Control4, svých chytrých hodinek, tabletu nebo dotykových panelů můžete ovládat stínění, regulovat teplotu, vlhkost vzduchu, audio/video, monitorovat interiér a exteriér pomocí kamer nebo obsluhovat domovní interkom. Chytrý dům máte zkrátka pod palcem nejen doma, ale i z práce nebo zahraničí.

Vybavení smart bytů a domů

Do bytů a rodinných domů instalujeme vybavení špičkové kvality. Přijďte si do našeho pražského showroomu poslechnout impozantní zvuk domácího kina s technologií Dolby Atmos z reproduktorů Triad. Uvidíte, jak inteligentní může být spojení designu se smart technologiemi. Ukážeme vám používání smart home v praxi včetně technického zázemí. Vyzkoušejte si chytrou domácnost na vlastní kůži.

Ovládání domácnosti

Smart home můžete ovládat z domova, z práce i celého světa. Na cestách oceníte přístup z mobilní aplikace Control4, upozornění na chytrých hodinkách, ovládání přes tablet nebo doma na dotykových panelech, přes dálkové ovládání, stěnový vypínač nebo speciální sběrnice. Vysokou rychlost přenosu dat a nízkou prodlevu v odezvě zajišťují Control4 síťové prvky.

Zabezpečení domácnosti

Bezpečná domácnost je se systémem Control4 samozřejmostí. Budete mít dokonalý přehled o zamčených a odemčených místnostech, a dokonce o tom, kdo je zamknul nebo odemknul. V rámci zabezpečení oceníte domovní interkom s kvalitní kamerou, na kterou se vzdáleně připojíte třeba z tabletu nebo mobilu. Doma jej pohodlně obsloužíte třeba přes dotykový panel. Můžete tak pohodlně komunikovat s návštěvami u dveří, s hosty na zahradě nebo kontrolovat děti v postýlce. Systémy zároveň hlídají zabezpečení domácnosti, závady spotřebičů a hlásí neočekávané situace.